Aitiorannan Raud Ruska
(punainen metsästäjänainen)
FIN50627/06
AB-lonkat, 0-kyynärät, 0-polvet, sydän ok, silmät ok

s.25.9.2006 - k.20.7.2022

Ruska asui synnyinkodissaan.

7 kk
8 viikkoa7 viikkoa
2 viikkoa

Näyttelyt:

Joensuu 12.8.2007, Antti Aarnio, JUN H
Ruskeanpunainen. Keskikokoa pienempi. Hieman pitkä, mitä kovin vaisu pelokas esiintymien korostaa. Kaunis nartun pää. Hyvä runko ja raajarakenne. Rodunomainen häntä. Hieman laineikas turkki. Liikkuu hyvin. Luonne oikea, mutta tänään se pettää. Yleisvaikutelma hyvä.
Kuopio 5.8.2007, Tomas Rohlin, Tanska, JUN H
10 kuukautta. Erittäin hyvä pää. Kauniit silmät ja ilme. Hyvät korvat. Hyvät rungon mittasuhteet. Hyvä luusto ja erittäin hyvä rintakehä. Hyvät kulmaukset takana ja edessä. Häntä on riittävän hyvä mutta ei halua sitä esittää. Oikeat kannukset. Hyvä pentuturkki. Liikkuu hyvin sivulta ja takaa, tarvitsee vakautta eteen. Ei esiinny edukseen ja voin tuskin koskea. Harjoittakaa tätä hyvää pentua.
Järvenpää 21.7.2007, Tuula Savolainen, JUN ERI1
Koko 42 cm. 10 kk. Hyvät mittasuhteet. Hyvä sukupuolileima. Hyvä pää ja ilme. Oikean kokoiset ja asentoiset, hieman teräväkärkiset korvat. Tasapainoisesti kulmautunut. Ikäisekseen hyvin kehittynyt runko. Hieman alas kiinnittynyt häntä. Suorat edestakaisliikkeet, sivuliikkeessä hyvä askelpituus. Hyvä karvanlaatu.
Kangasniemi 9.6.2007, Hannu Talvi, PEN1 KP ROP-pentu
.Kaunis ja rodunomainen pentu. Hyvä ilmeinen, vahva pää. Jo varsin hyvä runko. Vahvat raajat. Näyttävä puolipitkä turkki, punaruskea. Esiintyy ja liikkuu ryhdikkäästi.
Iisalmi 26.5.2007, Kurt Nilsson, Ruotsi, PEN 1
Feminiininen hyvä pää, aavistuksen isot silmät. Hyvä kaula. Hyvät kulaukset. Tyydyttävät kulmaukset. Hyvät jalat ja tassut. Ikäisekseen tyydyttävät liikkeet sivulta ja takaa. Liikkuu liian epävakaasti edestä. Saisi olla itsevarmempi.
Kiuruvesi 28.4.2007, Eija Lehtimäki, PEN 1 KP Rop-pentu
Reippaasti esiintyvä, tyypiltään erittäin lupaava narttupentu. Hyvät linjat ja mittasuhteet. Hyväilmeinen pää. Tummat silmät. Ikäisekseen hyvä runko. Hyvä häntä. Hyvin kulmautuneet raajat. Tuplakannukset. Hyvälaatuinen turkki. Miellyttävä luonne.