C-pentue syntyi 7.4.2010

Pentueessa on 5 urosta ja 1 narttu.

Urokset: Captein Hook, Carl Gustaf, Cassius Clay, Christoffer Columbus & Cornelius Coot
Narttu: Charlotta Calla

FI KVA & FI MVA
.
LÖYTÖPOLKU JEPPE

KARH1

A/A-lonkat
0/0-kyynärät
0/0-polvet
silmät ok
FIN KVA & MVA
RYYNÄSKORVEN JESSE (A, silmät ok)
FIN KVA & MVA
NORRMARKENS BIGGE (A)
FIN KVA
PORKKASUON PINJA (A)
FIN KVA & MVA
PYSSYNIVAN NETTA (B)
FIN KVA & MVA
RAIKUKORVEN ROOMEO (B, kaihi-epäily)
FIN KVA & MVA
LÖYTÖPOLKU NOORA (B)
FI KVA & FI MVA
.
KARAHKAN ANSA

A/B-lonkat,
0/0-kyynärät,
0/0-polvet,
silmät ok
FIN & SE KVA POHJ & FIN & SE & NO MVA
LARSUDDEN'S ZORRO II (A)
S KVA & MVA
LUNDBERGS VEIJKO
(H)
S KVA & MVA
BRÄNTBACKENS DONNA (H)
FIN & S KVA KANS & FIN & DK & S & POHJ MVA V-02 KBHV-03
JUNTTILAN KARO (B)
FIN KVA & MVA PMV-01
RAIKUKORVEN NAPPE (B, 0-polvet, silmät ok)
FIN KVA & MVA
KANNAKSEN NOPPA

Yhdistelmän sukusiitos on n. 3 % (8 sukupolvea)., H = terveet lonkat
Jepen ja Ansan nimistä on linkit kennelliiton koiranet-tietokantaan.

6.-7.2.
Ansku kävi onnistuneesti Jepen luona Itä-Suomessa. Alkuun homma ei meinannut sujua, kun Ansku kävi Jepen luona liian aikaisina päivinä, mutta oikeiden päivien ollessa kohdalla ei ollut enää mitään ongelmia.

11.3.
Pakkohan Ansku oli viedä ultraan vaikka tiineys oli jo selvä (maha on selvästi kasvanut ym). Ultran perusteella pentuja voisi tulla 6-8. Saa nähdä montako sieltä lopulta tulee.

19.3.

Kolmisen viikkoa odotusta vielä jäljellä ja tyttö alkaa olla jo aikamoinen pallero. Sisällä painaa koko ajan kylkeen kiinni, että rapsutuksia saisi nyt normaalia enemmän. Yöllä tahtoo sängyssä olla jo tukalaa, kun meidän lisäksi pari islantilaistakin änkää sekaan - Ansku on joutunut välillä jopa menemään lattialle...

2.4.
Tänään Anskulla nenä muuttui ruskean laikukkaaksi, kun ulkoportaiden alle piti aloitella pesänluolan rakentaminen. Tässä on vielä monta päivää aikaa rakentaa, joten kerkeää vielä sisustuksenkin tekemään mieluisekseen. Sisälle jo kyhäsin Anskulle oman nurkkauksen, mutta siihen tyttö voi tutustua paremmin lähempänäkin h-hetkeä. Kummastelkoot alkuun vain huoneen muuttunutta sisustusta.

6.4.
Anskun lämmöissä tapahtui aamulla lievä notkahdus alaspäin. Tyttösen maha on ihan sekaisin ja oksensi aamuruoatkin ulos. Ulkona portaiden alle tehty kuoppa on alkanut syventyä joka ulkoilulla. Onneksi Ansku tyytyy pihalta etsimään synnytyspaikkoja, niin ei narussa tarvitse vieläkään pitää. Iltapäivällä näkyi jo vähäistä läähättelyä, mutta enimmäkseen valoisa aika meni Anskulla torkkuessa. Lämpö oli vielä illan hämärtäessä alhaalla.

7.4.
Yö sujui kohtalaisen hyvin. Ansku läähätteli, muttei mitenkään tuskaisesti. Aamulla seitsemän aikaan ilmaisi, että nyt täytyy päästä ulos ja sinne vetäisi vedet heti. Sisällä aloitti sitten ponnistelut ja 7.35 syntyi esikoinen. Koko pentue syntyi aika vaivattomasti noin puolen tunnin välein kukin.

16.4.
Ensimmäiset silmät näyttää olevan pentulaatikossa jo raollaan.

28.4.
3 viikkoa eloa jo takanapäin ja piti saada ottaa uudet kuvat ulkona, kun aurinko paisteli niin kauniisti. Pennut oli hieman kauhuissaan, kun yksin joutuivat kohtaamaan uuden haasteen, mutta siitä se kokemuksien haku alkaa.